Binnendeuren plaatsen

Veelgestelde vragen

Vragen in verband met binnendeuren plaatsen

Het kost gemiddeld tussen de € 70 – € 125 om een binnendeur te plaatsen of te vervangen, exclusief de prijs van de deur zelf. Afhankelijk van de opdracht en de moeilijkheidsgraad van de klus, kan een vakman ook werken op basis van een uurtarief.

 
Eenmaal de fitsen zijn bevestigd, kan de deur worden opgehangen. Dit kan ongeveer 2 tot 3,5 uur duren per deur, afhankelijk van het aantal deuren.
  1. Schilderskit
  2. Afstandschroeven
  3. Spieën
  4. Deurklinken
  5. Montagelijm
  6. Montageschuim
  7. Deurkit

De breedte van een binnendeur kan variëren van 63 cm tot ongeveer 83 cm, met stappen van 5 cm. Het is aanbevolen om voor de ruwbouw opening minimaal 8 cm extra te voorzien bovenop de breedte van de deur. De meest voorkomende deurbreedtes zijn: 63 cm.

Kosten van een deurkozijn variëren van project tot project, maar de gemiddelde prijs voor een deurkozijn van kunststof ligt tussen de € 50 en € 150, voor een houten deurkozijn ligt de prijs tussen de € 100 en € 200 en voor een stalen deurkozijn tussen de € 110 en € 200.

Bij het ophangen van een nieuwe deur is het aanbevolen dat de deur voldoet aan de volgende draainaden: aan de hangzijde 2 mm, aan de sluitzijde 3 tot 4 mm en aan de bovenzijde 2 mm.

Binnendeuren plaatsen schrijnwerker

Op zoek naar een binnendeur die aansluit bij uw interieur? Bij Yanico Interieur bieden we binnendeuren op maat aan die aan de wensen van elke unieke klant voldoen, in allerlei verschillende stijlen en smaken, van klassiek en retro tot modern en strak. We maken alles op maat in ons eigen atelier, dus elk ontwerp is mogelijk met veel keuzemogelijkheden voor glasverdeling, omkadering, deurbeslag, bovenverlichting, smeedwerk of andere afwerking. We zorgen voor persoonlijke opvolging en technische kennis voor de volledige opdracht: van opmeting tot plaatsing en afwerking.

Binnendeuren plaatsen

Voor ieder interieur de passende binnendeur

Yanico Interieur, een familiebedrijf in Maasmechelen, is al bijna 2 generaties lang bezig met het creëren van op maat gemaakte, hoogwaardige binnendeuren die allemaal klasse en finesse uitstralen. Bij ons geen standaardmodellen of -maten, maar altijd uniek maatwerk. We streven altijd naar perfectie en zijn trots op het eindresultaat waar we allebei tevreden mee zijn.

 
Binnendeuren plaatsen schrijnwerker

Terrassen

Bekijk onze realisaties van de verschillende soorten terrassen die we hebben geplaatst.

Gevelbekleding

Bekijk onze realisaties van de verschillende soorten gevels die we hebben geplaatst.

Trappen

Bekijk onze realisaties van de verschillende soorten houten trappen die we hebben geplaatst.