Realisaties
Binnendeuren, terrassen, gevelbekleding en trappen

Binnendeuren plaatsen schrijnwerker

Op zoek naar een binnendeur die aansluit bij uw interieur? Bij Yanico Interieur bieden we binnendeuren op maat aan die aan de wensen van elke unieke klant voldoen, in allerlei verschillende stijlen en smaken, van klassiek en retro tot modern en strak. We maken alles op maat in ons eigen atelier, dus elk ontwerp is mogelijk met veel keuzemogelijkheden voor glasverdeling, omkadering, deurbeslag, bovenverlichting, smeedwerk of andere afwerking. We zorgen voor persoonlijke opvolging en technische kennis voor de volledige opdracht: van opmeting tot plaatsing en afwerking.

Binnendeuren plaatsen

Voor ieder interieur de passende binnendeur

Yanico Interieur, een familiebedrijf in Maasmechelen, is al bijna 2 generaties lang bezig met het creëren van op maat gemaakte, hoogwaardige binnendeuren die allemaal klasse en finesse uitstralen. Bij ons geen standaardmodellen of -maten, maar altijd uniek maatwerk. We streven altijd naar perfectie en zijn trots op het eindresultaat waar we allebei tevreden mee zijn.

 
Binnendeuren plaatsen schrijnwerker

Gelukkige klanten

terras laten aanleggen

Wij plaatsen we opritten, terrassen, tuinpaden, ingebouwde plantenbakken, en nog veel meer. U kiest de materialen en afwerking en wij zorgen voor de rest. Er zijn tegenwoordig veel opties voor terrassen en opritten: klinkers, siergrind, tegels, beton, natuursteen, en zo verder. Onze zaakvoerder Yanko helpt u graag op weg en geeft professioneel advies op basis van uw smaak en budget. Als u nog vragen heeft over het aanleggen van opritten en terrassen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Teras laten aanleggen

Een tuin om van te dromen

Bij Yanico Interieur weten we dat het geheim van een stevig en goed aangelegd terras ligt verborgen onder de terrastegels. Een goede fundering is belangrijk voor het succes van een terras. Verzakkingen zijn niet alleen irritant, maar ook gevaarlijk. Wat ook belangrijk is, is zorgen voor de juiste afwatering. Als het terras niet goed afloopt, blijven de terrastegels nat en glibberig na regen. Het aanleggen van een terras dat stabiel en goed afloopt, vereist echt professioneel vakwerk.

 
terras laten aanleggen - schrijnwerker
01. meer dan 10 jaar ervaring

Met meer dan 10 jaar ervaring heeft Yanico Interieru een uniek concept in België. We ontwerpen en realiseren binnendeuren, terassen, gevels en trappen op maat.

02. Maatwerk

Een uitgebreide keuze van materialen, accessoires en afwerkingen voor je binnendeuren, terrassen, gevels, kasten of trappen op maat.

03. expertise

Een professionele en multidisciplinaire expertise voor elk project.

04. Teamwerk

Een team dat luistert naar wat je wil en instaat voor persoonlijk advies, service en follow-up.

Waarom ons kiezen

Van begin tot einde weet je wat je kan verwachten

gevelbekleding hout - schrijnwerker

De houten planken hoeven alleen maar op de aluminium onderconstructie te worden vastgeklikt, waarop de clips zijn gemonteerd. We garanderen een eenvoudige montage en een perfecte afwerking. De meeste profielen kunnen zowel horizontaal als verticaal worden geïnstalleerd.

 
 
Gevelbekleding

Professionele gevelbekleding

Wij leveren hoogwaardige en milieuvriendelijke houten gevelbekleding gemaakt van thermisch essen, thermisch eiken, thermisch naaldhout en thermisch bamboe. Door onze nauwe samenwerking met productontwikkelaars kunnen we innovatieve en trendy profielen op de markt brengen die gemakkelijker te gebruiken en te verwerken zijn.

 
gevelbekleding hout - schrijnwerker
Specialisatie 95%
Communicatie 96%
Vakmanschap 99%
Klantentevredenheid 100%

Schrijnwerkers met jaren ervaring

Wij zijn een team van ervaren schrijnwerkers met passie voor ons vak. Al jaren bieden wij hoogwaardige houtbewerking en renovatie-diensten aan voor particulieren en bedrijven. Van kleine reparaties tot complete renovaties, we nemen graag al uw timmerwensen uit handen. We staan bekend om onze vakkundigheid, nauwkeurigheid en flexibiliteit. Onze klanttevredenheid staat altijd voorop. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

houten trappen op maat - schrijnwerker

Een goede trap is niet alleen praktisch, het kan ook een echte architecturale meerwaarde aan uw huis toevoegen en een uitnodigend interieur creëren. Of het nu gaat om sierlijke wenteltrappen of strakke rechte trappen, trappenmakerij Yanico Interieur in Maasmechelen maakt unieke, op maat gemaakte meesterwerken in elke stijl met kwaliteitsmaterialen in hun eigen atelier. Een passende trapleuning is de finishing touch voor een geweldig eindresultaat. Geniet van de persoonlijke opvolging van een familiebedrijf bij het maken van uw droomtrap.

Houten trappen op maat

Unieke, op maat gemaakte houten trappen in elke stijl die je maar kan bedenken

Of het nu gaat om een prachtige landelijke trap met veel karakter of een strakke moderne trap die eenvoud uitstraalt, we kunnen elke stijl creëren om een echte blikvanger te maken, op maat van uw interieur. Kwaliteit en op maat gemaakte producten staan bij ons voorop.

 
houten trappen op maat - schrijnwerker

Binnendeuren

Bekijk onze realisaties van de verschillende soorten binnendeuren die we hebben geplaatst.

Terrassen

Bekijk onze realisaties van de verschillende soorten terrassen die we hebben geplaatst.

Gevelbekleding

Bekijk onze realisaties van de verschillende soorten gevels die we hebben geplaatst.

Trappen

Bekijk onze realisaties van de verschillende soorten houten trappen die we hebben geplaatst.