Over ons
Schrijnwerker in jouw buurt

Over ons

Yanico Interieur

Bij Yanico Interieur behandelen we elk project op zijn eigen merites en betrekken we de benodigde experts bij iedere stap. We werken samen met specialisten, van interieurarchitecten tot ons eigen voltallige technische en logistieke team van schrijnwerkers, om ervoor te zorgen dat we specifieke oplossingen kunnen bieden voor elk project. Dankzij ons formidabele teamwork kan je rekenen op de beste kwaliteit tot in de kleinste details.

Ben je benieuwd wat we al ontwikkeld hebben? Bekijk onze realisaties.

schrijnwerker en timmerman - yanico interieur
Specialisatie 95%
Communicatie 96%
Vakmanschap 99%
Klantentevredenheid 100%

Schrijnwerkers met jaren ervaring

Wij zijn een team van ervaren schrijnwerkers met passie voor ons vak. Al jaren bieden wij hoogwaardige houtbewerking en renovatie-diensten aan voor particulieren en bedrijven. Van kleine reparaties tot complete renovaties, we nemen graag al uw timmerwensen uit handen. We staan bekend om onze vakkundigheid, nauwkeurigheid en flexibiliteit. Onze klanttevredenheid staat altijd voorop. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

Bekijk video
01. Klantgerichtheid

Bij Yanico Interieur staat de tevredenheid van onze klanten voorop. We begrijpen dat iedere klant unieke wensen en behoeften heeft, daarom werken we nauw samen om te begrijpen wat onze klanten precies willen. Van het plaatsen van binnendeuren tot het renoveren van gevels en het plaatsen van op maat gemaakte terrassen, we streven altijd naar het behalen van de beste resultaten voor onze klanten en doen er alles aan om hun wensen te vervullen.

02. Samenwerking

Bij Yanico Interieur staan teamwork en verantwoordelijkheid hoog in het vaandel. We begeleiden onze klanten van A tot Z en nemen onze verantwoordelijkheden serieus. Van interieurarchitecten tot meubelplaatsers, van ingenieurs tot het leveringsteam, we vormen allemaal een geweldig team, elk met zijn eigen unieke vaardigheden en specialisaties. Ons doel is om u te adviseren en te begeleiden van begin tot eind, zodat we samen een voortreffelijk resultaat kunnen behalen.

03. Cultuur van dienstverlening

Luisteren naar onze klanten, pro-actief zijn, flexibel zijn, betrouwbaar zijn, menselijk zijn en een volledig scala aan diensten aanbieden zijn slechts een paar focuspunten. We bieden een volledig pakket aan diensten aan en houden onze prijzen transparant, zodat onze klanten nooit voor verrassingen komen te staan.

04. Creativiteit

Bij onze timmerwerkzaak zijn we trots op onze creativiteit en vindingrijkheid. We geloven dat elk project uniek is en daarom werken we altijd samen met onze klanten om hun specifieke wensen en behoeften te begrijpen. Met behulp van onze expertise en ervaring zijn we in staat om prachtige, op maat gemaakte oplossingen te creëren voor elk project.

05. Vertrouwen

We werken in een omgeving waarin vertrouwen centraal staat en streven ernaar om dit vertrouwen te behouden door onze klanten tevreden te stellen met onze werkzaamheden.

06. Competenties

Met onze uitgebreide technische expertise en jarenlange ervaring zijn we in staat om voor elke situatie een op maat gemaakte oplossing te bieden.

Waarom ons kiezen

Onze missie is gebaseerd op 6 waarden

Veelgestelde vragen

Vragen in verband met schrijnwerkers

Schrijnwerk is een soort fijn timmerwerk dat niet-constructief houten materiaal omvat, zoals ramen, deuren, luiken, kroonlijsten en gevelbekleding. Het wordt ook gebruikt om naar het houtwerk in meubels te verwijzen.

 

In de bouw zijn er mensen die zich specialiseren in het bouwen of repareren van houten constructies, zoals vloeren, wanden, daken, kozijnen, deuren en ramen. Deze personen worden timmermannen genoemd. In de meubelindustrie wordt deze persoon een schrijnwerker genoemd en maakt hij op maat gemaakte kasten en keukens. Soms wordt de term “schrijnwerker” als verouderd beschouwd.

Nee, wij werken voornamelijk met hout maar wij plaatsen ook glazen binnedeuren en glazen trappen.

Ja wij leveren onze diensten over heel Vlaanderen. Wij leveren onze schrijnwerker diensten over heel België.

Wij hebben onze vaste prijzen. Deze prijzen worden eerlijk opgesteld op basis van de grootte van het project. We kunnen altijd samen kijken wat je budget is en zo projecten op maat uitvoeren. Contacteer ons voor meer info hieromtrent.

Schrijnwerker met een hart van hout

Yanico Interieur, een duurzame en milieubewuste onderneming

Bij Yancio Interieur staat kwaliteit altijd voorop, of we nu materialen kiezen voor een binnendeur, een terras of op maat gemaakte trappen. We denken ook altijd aan uw welzijn.

Schrijnwerker